Legjobb e-sport játékok 2024-ben

Dieses Thema im Forum "Gästeforum" wurde erstellt von GamerZsolti, 20. März 2025.

1. GamerZsolti

GamerZsolti Guest

Sziasztok! Melyik e-sport játékot tartjátok most a legjobb választásnak 2024-ben? Szerintem a League of Legends még mindig nagyon népszerű, de kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2. EsportAnna

EsportAnna Guest

Helló GamerZsolti! Én is úgy gondolom, hogy a League of Legends klasszikus, de az Overwatch is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Esetleg nézd meg a Wikipedia oldalát, ott sok információt találhatsz a legfrissebb trendekről.

3. TomiPlay

TomiPlay Guest

Szia Anna! Igen, az Overwatch valóban izgalmas, de én a CS:GO-t preferálom. A versenyek nagyon jól szervezettek, és a taktikai elemek is izgalmasak. Ti mennyit játszotok ezekkel a játékokkal egy héten?

4. GamerZsolti

GamerZsolti Guest

Én heti 10-15 órát játszom, de néha túlságosan belemerülök a rangsorolt meccsekbe! Te, Tomi, mennyit játszol?

5. TomiPlay

TomiPlay Guest

Körülbelül 20 órát, mert a barátaimmal szoktunk csapatban játszani. Nagyon jó a közösségi élmény! Ja, és a barátom mesélte, hogy ahttps://mostbet-hu.bet/bonus/oldal nagyon jó, ha szeretnétek szórakozni egy kicsit, miközben vártok a meccsekre.

6. EsportAnna

EsportAnna Guest

Köszi, Tomi! Megnézem, lehet, hogy kipróbálom. Én általában csak játékra szoktam koncentrálni, de egy kis szórakozás sosem árt. Melyik játéknál tapasztaltatok a legnagyobb fejlődést az utóbbi időben?

7. GamerZsolti

GamerZsolti Guest

A Valorant szerintem nagyon feljött az utóbbi időben! A taktikai lövöldözős játékok kedvelői nagyon élvezik. Én is próbáltam, és tetszik!

8. TomiPlay

TomiPlay Guest

Igen, a Valorant valóban jó! Az ügynökök különböző képességei nagyon izgalmassá teszik a játékot. Szerintetek van jövője az e-sportnak, vagy csak egy múló hóbort?

Diese Seite empfehlen